Køb dig til en slags udvidet garanti med Mekanisk Garantiforsikring

Er du nervøs for uventede og store udgifter på din bil - så forsikre dig med en mekanisk garantiforsikring.

Der findes en forsikring, der beskytter bilejere mod uventede store udgifter til reparation af bilens mekaniske dele - man kan se forsikringen som en slags udvidet garanti. Forsikringen hedder Mekanisk Garantiforsikring og kan tegnes hos et værksted, der er medlem af Dansk Bilbrancheråd.

Det, man forsikrer sig imod, er udgifter med op til 30.000 kr om året til motor, gearkassen, differentialereparationer og i nogle tilfælde også elektriske dele, mens almindelig vedligeholdelse og slitage ikke er dækket. Reparationer på fx svigtende motordele og gearkasser kan let løbe op i store beløb, og derfor kan det være en god løsning at investere i en forsikring mod mekaniske problemer.

Dansk Bilbrancheråds Mekaniske Garantiforsikring kan tegnes for alle privatbiler eller firmabiler på hvide plader med færre end 290 hk og til under 1 million kr i nypris, der er under ti år gamle og har kørt under 180.000 km på tegningstidspunktet.

Forsikringen kan tegnes for et eller to år ad gangen til henholdsvis dkr. 1995,00 og dkr. 3995,00, og har som krav, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt efter fabrikkens forskrifter, og at en reparation af dele, der er dækket af forsikringen, udføres på et medlemsværksted af Dansk Bilbrancheråd.

Forsikringen er en fordel for dig, der har en bil, hvor fabriksgarantien er udløbet, da man kan se Mekanisk Skadesgaranti som en slag udvidet garanti på bilen. Specielt når man køber en brugt bil, så kan det være rart at sikre sig med en Mekanisk Garantiforsikring op til de fulde to år, som forsikringen kan tegnes for ad gangen.

Ring for at høre nærmere om yderlige vilkår, selvrisiko og udvidet dækning for yngre biler end 7 år. mv., så du kan sikre dig bedst muligt mod uforudsete store udgifter på din bils mekaniske dele."

Seneste nyheder
Husk det vigtige airconditions-service
03-05-2023

Det er vigtigt for din bil, at din aircondition er serviceret og vedligeholdt, da det ellers kan end…

Læs mere
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid
10-03-2023

Inden længe banker foråret på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer som følge. Dermed b…

Læs mere
Vidste du?
14-02-2023

Hvis du overvejer at købe ny bil, så kan du holde ved dit velkendte værksted. For fabriksgarantien…

Læs mere